When words don’t come easy, I make do with silence and find something in nothing.

Ärligt talat?

Ärligt talat så har jag inte speciellt mycket att blogga om just nu, då jag känner att jag inte har så många funderingar över någonting i stort sätt.

Helgen spenderades iallafall med världens coolaste gjabbar, Dvs Leo, Maxi & Robin. Och det har varit den bästa helgen på länge, alltså jag tror aldrig att jag varit så rädd eller glad på så himla lång tid, under en så kort period. Gud det var otroligt kul.

Skulle göra allt för att göra om det haha. :)

Imorgon kommer iallafall Pontus hem (Har snackat med han typ 12 timmar allt som allt senaste två dagarna i telefon) så det känns som att vi kommit ganska nära varandra igen, Det känns stabilt.

Jag måste stanna i skolan idag (Dvs ingen ridning för mig efter lunch) för jag måste träna inför spanskaprovet som kommer på tisdag (MUNTLIGT :o) Och det känns som att jag kommer fucka det totalt, men jag känner att jag måste gå på elevens val sista skoltimmen idag, så då får helt enkelt ridningen ryka.

Vad gjorde vi denna underbara helg? Haha jodu.

I lördags mötte jag upp dem vid Ö&B och sen drog vi och luffade runt, vi gick alltså seriöst vääldigt långt. Bra för mig dock, det blir ju bra motion haha. :)

Men sen typ kommer jag ärligt talat inte ihåg så mycket, men jag kommer ihåg att vi träffade ett par personer som vi inte riktigt velat träffat haha, men det gick hyfsat bra ändå. Jag vet att vi iallafall gungade och tog ett par awesome bilder tillsammans (dvs fula)

I söndags (dvs igår) var nog den mest Händelserika dagen i mitt liv, vi drog in till stan och luffade runt lite där, snackade en hel del och hade de allmänt mys, diskuterade ett antal viktiga saker faktiskt.

Sedan skulle Maxi dra hem ett tag så jag, Leo och Robin drog in i gallerian och snackade med vakten (ni vet det brukar stå en vakt där) så vi höll han sällskap ett tag, han såg ett par personer som drog in på ica så han följde efter dem #So did we. lol, nejmen det var faktiskt ett par av mina vänner, det var så roligt att se dem stå där för dem blev typ helt panikslagna när vakten kom efter dem och kollade HAHA.

Och sen drog vakten upp med hissen, vi följde efter honom men hittade inte vilken våning han var på så vi drog upp till högsta, så vi var typ på taket.

Dum som Leo är lutar han sig fram över taket och spottar. Gissa vart det hamnar? Jo på en liten flicka såklart.

Mamman blev så jäääävla lack haha, hon sa att hon skulle ringa polisen så vi sprang därifrån.

Senare den dagen när vi träffade vakten igen fråga han om vi varit på femte våningen för det tydligen varit en "Bilstöld" därav bilen aldrig hann bli tagen haha, men shit va jag trodde han skulle anklaga oss för detdär med barnet haha. (Ja jag är nojjig).

Men det var lugnt iallafall, lite senare kom Maxi tillbaka då jag stod och snackade med Robin Och Leo om, alltså nivet secrets. Haha :)

Nej, men det har känts bra att fått igång ganska bra kontakt med dem faktiskt, dem är riktigt härliga att umgås med. Och nu är ju Pontus tillbaka igen, då blir det ju nästan ännu roligare *xD*

Hur mår ni? Hur har Eran helg varit?