A bright new day

Dagarna passerar men tiden står still, har inte längre ork att göra någonting jag vill.
På senare tid har jag känt mig väldigt hjälplös, jag kan inte gå till skolan och jag har knappt kunnat sova. Det gör ¨så ont i mig att känna som jag gör, att tankarna gång på gång gått tillbaka till Rebecka, och tanken av att hålla henne sällskap däruppe.
Jag bor i min gamla fosterfamilj igen, i brist på funktion med min mor så stannar jag här för att "vilja" leva. Idag väger jag 37 kg och är 1.53cm lång, jag är underviktig och jag hade förmodligen inte funnits idag om jag inte hade haft min kontaktmor till hjälp
Jag minns inte när jag senast var i skolan, bara tanken av den ger mig panik. Att kunna sitta i ett klassrum och ta lärdom av vad läraren pratar om, går inte in i mitt huvud när det funnits så otroligt mycket annat att tänka på, och i allt detta har jag förlorat mig själv & väger därför så lite som jag gör.
Jag såg aldrig att jag gick ner i vikt eller att min kropp försvann, jag har alltid gått och tänkt att jag sett ut ungefär som alla andra tjejer, men sen såg jag en bild på mig själv och sen den dagen har det inte varit något annat än självhat för mig själv, men min kontaktmor finns här för mig och ska få viljan och orken tillbaka.
Den senaste veckan har jag gråtit mig själv till söms varje kväll, och jag har frågat mig själv varför jag inte fått en  normal familj där maten stått på bordet och familjen hälsat en välkommen, för i min familj kommer jag ständigt hem till droger och missbruk.
Det finns ingen ekonomi, ingen kärlek eller omtanke och ingen respekt. Detta har jag växt upp i, men igårkväll skrev min mor till mig att "Hon säger upp sig som dålig morsa" och där går min gräns.
Jag har alltid älskat min mamma och stått vid hennes sida, vad det än har handlat om så har jag hjälpt henne och stöttat henne, men det är över nu.
Jag har flyttat tillbaka till min fosterfamilj för att kunna få en normal livsgång, och det är vad jag kommer sträva efter nu.
Mitt liv börjar idag, och jag ska göra allt för att lyckas.